Natural Mascara - Sort

Ingredienser : Aqua, Cetyl Alcohol, Oryza Sativa Bran Oil, Oryza Sativa Bran Wax, Olea Europaea Fruit Oil, Glycerin, Copernicia Cerifera Cera, Alcohol Denat, Euphorbia Cerifera Wax, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, PVP, Stearic Acid, Aminomethyl Propanol, Phenoxyethanol, Hydroxyethylcellulose, CI77499

Net W. 8ml

Natural Mascara Sort

Varenummer macaraex-3

Kategori Mineral Mascara

99,00 DKK

Natural Mascara - Sort

VarenummerNat mascKategorier,

Søger du en naturlig mascara, der giver dine vipper mere farve og dine øjne mere power? Prøv vores Natural Mascara med ekstra farve, som virkelig fremhæver dine vipper og definerer dine øjne. Skøn til både hverdag og fest og kan snildt kombineres med resten af vores sortiment.

Du får her en mascara udelukkende bestående af naturlige ingredienser, som giver dig et unikt look og som samtidig plejer dine vipper. Denne mascara er helt fri for kemi og hormonforstyrrende stoffer, og er derfor særligt allergivenlig. Dette er et naturligt produkt, som blot fremhæver din skønhed med hjælp fra naturens side.

Mascaraen er 100% vegansk og cruelty free og er fremstillet med omtanke for dyr, miljø og mennesker. Vi har længe søgt for at finde ideele mineral mascaras, som var helt naturlige i deres fremstilling og fri for skadelige midler. Det finder du i vores udvalg her, hvor du får langtidsholdbare mascaras, som ikke belaster vipperne, og blot bør tages af hver aften.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.