Mineral Foundation - Rich Tan

Ingredienser: Mica, Zinc Oxide, Silica, Boron Nitride, +/- CI77891, CI77491, CI77492, CI77499, CI77007

Net v. 7g

Varenummer (SKU): minf 6

Varekategorier: Ansigt, Mineral Foundation

149,00 DKK

Mineral Foundation - Rich Tan

Varenummerminf 6Kategorier,

Gyldenbrun foundation til at give dig et sommerbrunt look, selv hvis du har meget lys hud. Giver en flot glød og fremhæver dine ansigtstræk på bedste vis. Fantastisk til at holde sig sommerlækker, selv når vi går ind i de mørkere måneder.

Denne foundation er fremstillet af jordmineraler og består udelukkende af naturlige ingredienser. Som et 100% vegansk og cruelty free produkt, får du makeup der er fremstillet med omtanke for både dyr, miljø og mennesker. På den måde kan du med god samvittighed bruge denne foundation i din hverdag.

Blandingen indeholder hverken parabener, parfume eller andre hormonforstyrrende stoffer, og er fremstillet til at være allergivenlig. Samtidig har den plejende, absorberende olier, som hjælper med at minimere fine linier og porrer. Indeholder solfaktor 20 til at beskytte huden mod solens kraftige stråler.

Påfør denne foundation med en Kabuki børsteog fordel den jævnt og nænsomt i runde bevægelser, for det bedste resultat. Denne foundation fungerer godt som en base, før du lægger highlighter, blush, pudder eller bronzer.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.