Tilbehør

Kvalitetsbevidst tilbehør til din makeup

For at kunne få det meste ud af din makeup, bør du bruge det allerbedste tilbehør. Bruger du de forkerte børster eller plan b løsninger som vatrondeller og vatpinde, vil du risikere ikke at udnytte makeuppens egenskaber til fulde og få et grumset eller unaturligt resultat.

Her under tilbehør kan du både finde flotte professionelle børster samt effektiv makeupfjerner uden parfume. På den måde holdes alt hvad du bruger til makeup rent for kemikalier og er helt cruelty free.

Brug de rette børster for det bedste resultat

Vi ønsker selvfølgelig at du skal få det meste ud af din makeup. Derfor har vi nøje udvalgt de
bedste børster på markedet, som er fremstillet særligt til anvendelse med mineral makeup produkter. Du finder her professionelle multisæt med børster til ethvert formål. De bløde hår er nænsomme mod din hud og gør det nemt at fordele makeuppen jævnt.

I vores multisæt finder du pakker med professionelle børster til både blush, bronzing, foundation, pudder, øjenskygge, bryn, concealer og læber. Børsterne drysser ikke og er skabt til at holde længe. Husk at skyl dem godt efter brug, så de ikke samler bakterier eller makeuprester.

Vores børster er 100% vegansk fremstillet og er produceret under beskyttede forhold med omtanke for både dyr, miljø og mennesker. Børsterne er fremstillet af bambus, kvalitetstræ og syntetiske hår.

Husk makeup fjerneren

Selvom al vores makeup er 100% naturlig, er det stadig vigtig at fjerne al din makeup hver aften. På den måde passer du nemlig bedst på det hud, og lader den få sin skønhedssøvn, mens du selv er i drømmeland. Lad huden ånde tilstrækkeligt, før du atter påfører ny makeup næste morgen. Særligt er det vigtigt at fjerne din mascara hver aften, da den kan virke tung og belaste dine vipper, så du mister flere end du burde. Gør det derfor til en fast og forfriskende rutine at fjerne din makeup hver aften.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.