Mineral Mascara

Mineral mascara der ikke skader dine vipper

Søger du en flot mascara af naturlige ingredienser? Hos Coolcos har vi nøje håndplukket et udvalg af de mest effektive mascaras, der giver et flot og langvarigt resultat. Vi har både kigget på de mascaras, som gav mest fylde, de længste vipper samt en markant farve. Her finder du tre mascaras, som hver især har fokus på enten lange vipper, fylde samt farve. Vælg den, der passer bedst til dit behov.

Din mascara bør være trofast i enhver situation. Det er en af de mest essentielle ting i din håndtaske, og svigter dig aldrig, når du skal friskes lidt op i løbet af dagen. Mange kvinder føler sig endda lidt nøgne, når de kommer ud af døren, uden at have fået mascara på. Derfor er det vigtigt at du har en ordentligt mascara, som giver dig smukke vipper og får dig til at se skarp ud, mens den har en langvarig effekt. Det finder du blandt disse naturlige mineral mascaras. Samtidig passer du godt på dine vipper, ved ikke at udsætte dem for hormonforstyrrende stoffer.

Naturlig mascara helt uden kemi

Hos Coolcos stiller vi skarpe krav til vores makeup. Den skal nemlig være 100% naturlig og uden skadelig kemi. Vi sætter disse krav for at kunne garantere sund makeup til vores kunder. Derfor består disse mascaras udelukkende af naturlige ingredienser, og indholder hverken parfume eller parabener.

Pas godt på dig selv og miljøet

Udover at være helt fri for kemi, er disse mascaras fremstillet med stor respekt for både miljø, dyr og mennesker. Det hele foregår under beskyttede forhold, som sikrer at disse mascaras både er 100% veganske og cruelty free. På den måde kan du med god samvittighed bruge disse mascaras dagligt uden at belaste hverken miljø eller samfund.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.