Satin lipgloss

Den bedst holdbare lipgloss til hverdag og fest

Søger du en lipgloss, der er så flot og naturlig i farven, at du snildt kan bruge den til
hverdag? Vi har håndplukket et udvalg af skønne lipgloss i flotte naturlige farver, som pifter det trivielle hverdagsliv en anelse op. Disse lipgloss er 100% naturligt fremstillet og skaber ingen allergigener, da de er helt fri for kemi. Her kan du finde farver, der både egner sig til en aften i byen eller blot en shoppetur med veninderne.

EnLipgloss er skøn, da den nemt kan kombineres med enhver slags makeup. Farverne er nemlig så diskrete og naturlige, at du snildt kan skabe et mere vildt look ved øjnene. Samtidig kan din
lipgloss også være så diskret, at det blot ligner dine naturlige læber. På den måde bliver lipglossen dit hemmelige våben, til altid at have skønne og uimodståelige læber.

Lipgloss uden parabener og parfume

Vores lipgloss er 100% vegansk og består udelukkende af natur. De er helt fri for
parabener og andre hormonforstyrrende stoffer, og skabt med respekt for dyr, miljø og mennesker. På den måde kan du med god samvittighed anvende vores lipgloss i din
dagligdag, uden at udsætte dig selv og dine omgivelser for skadelig kemi.

Læg lipglossen i et jævnt lag og brug læberne til at fordele den flot, så du ikke glemmer dele af læberne. Mærk hvordan den virker dejligt fugtgivende, og frisker en hel del ekstra op i forhold til en læbepomade.

Fremhæv din naturlige skønhed

Lipgloss er fantastisk makeup til at fremhæve din naturlige glød, uden at man som sådan lægger mærke til, at der er anvendt makeup. Samtidig er vores lipgloss ekstra fugtgivende og giver dig smukke læber, der holder hele dagen. Disse lipgloss kan kombineres med lidt af det hele. Se vores store udvalg af øjenskyggerog mascara, for at skabe et fuldendt look.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.