Satin Læbestift

Feminin læbestift til enhver anledning

Søger du en læbestift, der er flot både til hverdag og fest, og giver et skønt feminint touch? Hos Coolcos har vi udvalgt den bedste sammensætning til en læbestift og valgt den i vores
favoritfarver. Du finder både den helt lyse diskrete læbestift, som snildt går an på kontoret eller på studiet, og så er der de mørkere nuancer, som egner sig fantastisk til en fortryllende festaften eller en romantisk date. Vælg din læbestift efter din personlighed, og lav et flot feminint statement til hverdag og fest.

Skab powerlook udelukkende med naturlige ingredienser

Med vores læbestift kan du sagtens være sexet og naturlig på samme tid! Denne læbestift består nemlig udelukkende af naturlige ingredienser, og er helt fri for parfume, parabener og andre hormonforstyrrende stoffer. Samtidig får du en kraftig læbestift, der holder den flotte farve hele aftenen, uden at smitte af.

Nu kan du skabe et powerlook fyldt med selvtillid, uden at have dårlig samvittighed overfor produktionen. Vores læbestifter er 100% veganske og cruelty free, og er fremstillet under beskyttede forhold med omtanke for både miljø, dyr og mennesker. På den måde kan du snildt bruge disse læbestifter til hverdag, uden at belaste miljøet og uden at skabe
allergigener for børn.

Læbestiften der fremhæver det bedste ved dig

Læbestifter fra Coolcos er fugtgivende og har så markante farver, at de er en enkel måde at fremhæve din ansigtskarakter og naturlige skønhed. Når du først har lagt en læbestift og god blush, behøver du ikke meget anden makeup for at fuldende dit look. Her anbefaler vi, at du vælger øjenskygge og mascara i en dæmpet og diskret farve, der har et naturligt look. På den måde er der fokus på dine flotte powerlæber.

Er du i tvivl om hvilken læbestift der passer bedst til din stil eller den anledning du skal til? Vi vil altid gerne være behjælpelig med gode råd og tips. Kontakt os her.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.