Priming powder

Søger du den bedste pudder til uren hud?

Da pudderen er en vigtig del af din hverdagsmakeup, har vi har testet løs af forskellige mineralske pudre, for at finde frem til en der kunne det hele. Vores kriterier var: den skulle være 100% vegansk, den skulle være helt fri for kemi, og så skulle den selvfølgelig være smuk og naturlig at se på. Alle disse kriterier er blevet opfyldt i vores fine Mineral Finishing & Priming Veil pudder, som tilmed er med til at pleje huden og holde den frisk.

Her på siden finder du vores store udvalg af Priming Powder. Find den der passer bedst til netop din hudtone, og se frem til makeup, der ikke blot får det skønneste frem i dig, men som også er sundt for dig.

Naturlig pudder der får dit ansigt til at stråle

Vores mineral priming powder består udelukkende af naturlige ingredienser, og vil derfor også se helt naturlig ud på din hud. Det er vigtigt, at du finder den helt rette pudder til din teint, så prøv at vurdere hvor lys din hud er, i forhold til hvad du ser på billederne. Vores produkter er en anelse mørkere på billederne, end de er, når de kommer på din hud.
Klik dig ind på de forskellige nuancer, hvor vi vejleder nærmere om, hvilken hudtone den enkelte pudder passer til.

Priming Powder er perfekt til at fremhæve din naturlige glød, og samtidig give din makeup den perfekte finish, der fremhæver din ansigtsstruktur. Samtidig forlænger pudderen din makeups levetid, ved at være et beskyttende lag ovenpå for eksempel din foundation.

Plejer din hud og beskytter mod solen

Vi er stolte af at kunne tilføje, at vores priming powder tilmed er plejende for din hud.
Den giver nemlig huden en blød, let tekstur og mætter den med absorberende olier, der hjælper med at minimere fine linier og porrer. Samtidig er den 100% vegansk og cruelty free, og er fremstillet under beskyttede forhold med omtanke for miljø, dyr og mennesker.

Da vores Priming Powder hverken indeholder parabener, parfume eller andre allergifremkaldende stoffer, hjælper den din hud til ikke at blive uren, da den samtidig lader huden ånde effektivt.

Den mineralske pudder gør sig bedst i selskab med din foundation, som den komplimenterer flot med et naturligt look.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.