Mineral concealer

Den bedste concealer mod mørke rander

Har du besvær med rander under øjnene eller brug for et godt trick, når du ikke er helt
udhvilet? Så er vores mineral concealer vejen frem! Effektiv til at skjule de mørke rander og få dig til at se frisk og veloplagt ud! Kan desuden også bruges til at dække alt fra
modermærker til ar eller urenheder.

Vores concealers passer rigtig godt til den helt lyse hudtone, og vi har to nuancer, så du kan vælge den, der passer bedst til dig. Bemærk at de ser lysere ud på billederne end de er, når du påfører dem på huden. Disse concealers er lette at få til at falde i et med huden, for at få et jævnt resultat.

Concealer eller Color Corrector? Det skal du vælge

En Concealer og Color Corrector kan ved første øjekast synes at have det samme formål, men de har forskellige fordele. Hvor vores mineral concealer kan dække enhver urenhed ved at blive masseret let på huden, vælges en Color corrector efter din hudtype, og bruges specifikt hvis du for eksempel har rødmen eller acne. Ligesom en concealer kan anvendes til at dække mørke rander under øjnene, kan vores color corrector i nuancen Seashell også anvendes til dette formål. Her er den store forskel at vores concealer er af cremet konsistens, mens en color corrector er en pulver, som lægges i et let lag på huden.

Mineral Concealer – udelukkende af naturlige ingredienser

Vores mineral concealer består, som navnet angiver, af mineraler og naturlige
ingredienser. Det har en skøn plejende effekt for din hud. Samtidig er disse concealers helt fri for kemi og parabener, så du trygt kan anvende dem dagligt, uden at din hud tager
skade. Disse mineral concealers beskytter samtidig din hud med en solfaktor 15, så din hud er i ly af solens skadelige UV-stråler året rundt. Selv når solen ikke skinner, bliver du nemlig udsat for UV, som er en direkte årsag til rynker og urenheder.

Når du køber vores mineral concealer får du et 100% vegansk og cruelty free produkt, som er fremstillet med omtanke for både miljø, dyr og mennesker. På den måde kan du med god samvittighed bruge løs af produktet i din hverdag.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.