Mineral Colour corrector

Mineral Corrector

Mineral Color Correctors bliver hyldet til skyerne af både makeupartister og modeller. De er nemlig effektive til at skjule urenheder og hudproblemer på en helt unik måde. Samtidig kan de bruges til at fremhæve flotte ansigtstræk, og få ansigtet til at se friskt og veloplagt ud. Hos CoolCos tilbyder vi to varianter af mineral color corrector, og de har hver deres fordel:

Rosa/hvid nuance, som er effektiv til at skjule mørke rander, særligt under øjnene, og udjævne pigmentering. Samtidig god til at fremhæve ansigtets karakter, for eksempel ved næseryggen eller kanten af kindbenene. Du får et friskt og veloplagt look.

Blå/hvid nuance, som er særligt egnet til at nedtone rødmen og udjævne urenheder. Samtidig er den særligt fremstillet til effektivt at skjule hudproblemer som acne og sprungne blodkar. Du får et sundt og naturligt look.

Cruelty Free makeup til din hverdag

Her hos Coolcos er det vigtigt for os, at fremstillingen af vores produkter foregår under ordentlige forhold. Derfor har vi sikret at hverken vores Mineral Color Correctors eller andre produkter er
testet på dyr, og at alt er produceret med stor respekt for både miljø, dyr og mennesker. Når du køber produkter hos Coolcos værner du derfor op om både dyrevelfærd og bæredygtighed, da det er to aspekter vi koncentrerer os meget om i vores daglige drift.

Den bedste dækstift til urenheder

Vores mineral color corrector består udelukkende af naturlige ingredienser og er derved helt fri for kemi og hormonforstyrrende stoffer. Du får et 100% vegansk produkt, som
endda har en plejende effekt på din hud. Vores Color Correctors indeholder absorberende olier til at pleje urenheder og lade din hud ånde.

Brug en mineral color corrector for et naturligt og fejlfrit resultat. Står flot i kombination med en god foundation der passer til din hudtone, eller en skøn mineral blush, der fremhæver

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.