Mineral Bronzer

Find den bedste Bronzer til din hud

Mangler du lidt teint? Med en Bronzer kan du få solkysset hud uden at have været sydpå! Du får den eftertragtede solbrune effekt, som holder hele dagen. På den måde kan du give den lyse hud lidt mere farve og se dejlig sommerlig ud -hele året rundt!

Her hos Coolcos har vi to primære bronzers, en i medium teint og en i mørkere teint. Brug den som er to-tre takker mørkere end din egen hud, for at opnå den bedste effekt. Vores Bronzer glintrer ikke, og giver derfor et naturligt resultat, der fremhæver dine ansigtstræk.

Sådan bruger du en Mineral Bronzer

Mineral Bronzer bruges i hele ansigtet, for at give den helt rette sommerglød. Du bør bruge en god Kabuki børste for at fordele pulveret jævnt og lade det falde i et med huden.

Start først i panden og børst let ned over næsebroen, mens du bevæger dig ned mod hagen. Derefter giver du kinderne en tur, for et fuldendt look. Smil, mens du påfører bronzeren, for at ramme godt, og kør gerne rundt i cirkler med børsten.

Har du påført for meget bronzer, kan en god Mineral Foundation tone det lidt ned
se vores store udvalg.

Cruelty Free Mineral Bronzer

Vores Mineral Bronzers består udelukkende af naturlige ingredienser og er fri for kemi, parfume og parabener. Du får 100% vegansk og cruelty free makeup, som er fremstillet med omtanke for miljø, dyr og mennesker. Udover at fremhæve din skønhed, er vores Mineral Bronzers også plejende for huden, og indeholder absorberende olier, der hjælper til urenheder, og giver huden lov at ånde. Denne Bronzer beskytter desuden huden med en solfaktor 20, og holder dit ansigt sundt og friskt. Søger du sund makeup, som du med god samvittighed kan anvende dagligt, er vores sortiment et rigtig godt valg

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.