Mineral Blush

Mineral Blush til enhver lejlighed

Ønsker du at bruge naturlig makeup, som giver dig et friskt og strålende look? Så er en Mineral Blush et fremragende bud! Udover at fremhæve dine smukkeste ansigtstræk, består vores Mineral Blush også udelukkende af naturlige ingredienser og er endda plejende til din hud. Da makeuppen er helt fri for kemi og 100% vegansk, slipper du for porrer og uren hud. Denne blush lader nemlig din hud ånde, selv med et meget tykt lag. Samtidig indeholder vores mineral blush solfaktor 20, og beskytter din hud mod solens stråler.

Hvordan bruger jeg Mineral Blush?

Her i vores webshop finder du et solidt udvalg af farver, som passer til både lys, medium og mørk hudtone. Med Mineral Blush er det vigtigt at makeuppen fremstår naturlig og falder i et med huden, mens den stadig er lidt markant. Derfor skal du vælge den farve, der komplimenterer din hudtone flot. Har du en lys hudtone, bør du gå efter de lyserød- og ferskenfarvede nuancer. Er din hudtone mere af medium karakter, altså lidt mørkere end den helt lyse nuance, bør du gå efter koral – og rosenfarvede nuancer. Er din hudtone mørkere, vil bær- og vinfarvede nuancer være et godt match til dig.

Vi anbefaler at du påfører en fondation, før du anvender din mineral blush. Det gør
huden blødere, og du undgår at pudderen ser pulveriseret ud. Se vores udvalg af fondations her.
Vær opmærksom på, at farven typisk ser lysere ud på din hud end den gør i æsken.

Brug Mineral Blush som sund makeup

Vores Mineral Blush er så neutral og naturlig den kan være, og udsætter hverken dig eller børn for kemi i hverdagen. Du kan derfor med god samvittighed bruge en mineral blush dagligt, for at fremhæve dine ansigtstræk og naturlige glød. Alle vores produkter er 100% cruelty free og fremstillet med omtanke for både miljø, dyr og mennesker.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.