Highlighter

DE BEDSTE HIGHLIGHTERE, DER FREMHÆVER DIT ANSIGT

Her hos Coolcos har vi håndplukket et solidt udvalg af highlighters af professionel kvalitet.
Highlighteren anvendes til at fremhæve dine bedste træk og gøre dit ansigt levende.
Vores highlighters er fremstillet udelukkende af naturlige ingredienser og er ikke bare et makeup produkt. Den hjælper nemlig også med at styrke hudens struktur og minimere fine linier og porrer. På den måde kan du se vores highlighter både som et plejende produkt og effektiv makeup.

En highlighter skal fange lyset på den rette måde og falde i et med din hudtone. Vores highlighters er designet til at være så naturlige som muligt, så de let passer til dit ansigt, uden at du behøver være et makeup teknisk geni.

Brug highlighteren til at fremhæve dine kindben, og oplev et helt nyt look. Highlighteren er også flot til at bruge ved næseryggen, øjenkrogen eller amorbuen, for at skabe et unikt og naturligt look.

FIND EN GOD HIGHLIGHTER TIL DIN HUDFARVE

Når du skal finde highlighter, er det vigtigt du finder den rette tone til din hudfarve. Den skal
hverken være for lys eller for mørk, og falde naturligt ind med hud. I vores udvalg af highlighters har vi nøje udvalgt fire farver, som primært passer til den helt lyse hudtone. De er neutrale i tonen, og er skabt til at give den rette udstråling og glød.

CRUELTY FREE HIGHLIGHTER – MED OMTANKE FOR MILJØET

Vi ønsker at sende det rette signal med vores brand, og ikke sætte unødige aftryk på
vores miljø og samfund. Derfor er vores highlighter cruelty free, 100% veganske, og gør hverken skade på dyr, miljø eller mennesker. Vores produkter er så neutrale de kan være i forhold til produktion, og vi tænker på miljøet i vores daglige drift af Coolcos Mineral

Har du brug for vejledning til dit makeup valg? Kontakt os i dag

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.