OM OS

Cruelty free makeup med omtanke

Vi har hos Coolcos håndplukket flot makeup til kvinder, der ønsker det naturlige look. Alle vores produkter er baseret på naturlige ingredienser, og vi har prøvet os frem med diverse produkter, før vi er nået frem til vores endelige sortiment. Vi er i dag stolte af at præsentere en unik samling af lækre veganske produkter, som hverken er hormonforstyrrende for din krop, og som fremhæver det smukkeste i dig.

Det er vigtigt for os kun at tilbyde høj kvalitet, men ikke til enhver pris. Derfor har vi nøje undersøgt, at ingen af vores produkter er testet på dyr. Vi ønsker kun at forhandle produkter, der er produceret under ordentlige forhold – uden at det hverken gør skade på miljø, dyr eller mennesker.

Makeup uden parfume og parabener

Hos Coolcos finder du økologiske produkter, der er plantebaseret og 100% veganske. Vi gør nytte af det allerbedste naturen har at byde på, så den kan gavne din hud og din skønhed. Du udsætter derfor hverken dig selv eller børn for parfume, parabener eller andet kemi i hverdagen, og kan bruge løs af produkterne med god samvittighed.

Produkter med omtanke for miljøet

Udover at vi omhyggeligt udvælger produkter, der er fremstillet under ordentlige forhold, er det også vigtigt for os, at produktionen ikke udgør en stor belastning for miljøet. Det tager vi højde for både i forhold til hvordan produkterne udvikles, og hvilken emballage vi anvender til at sende produkterne afsted til dig.

Vores mål da vi startede Coolcos, var at have en butik, som kun gør gavn for din hud, og ikke skader vores samfund. Derfor gør vi vores for at tilbyde produkter, der er helt neutrale i alle aspekter, og som du trygt kan anvende til dagligt.

Hele vores sortiment har det til fælles, at produkterne er milde mod huden, og fremhæver din naturlige glød. Med vores hudprodukter, mættes huden med absorberende olier, og hjælper til med at minimere fine linier og porrer. På den måde kan du se vores sortiment som plejende produkter og makeup i ét.

Vil du høre mere om vores forretning eller har du spørgsmål til produkter eller produktion? Du er altid velkommen til at kontakte os.

MØD NANNA

Nanna som står bag virksomheden Coolcos har hele hendes liv døjet med allergi overfor make-up og da der ikke fandtes mange allergivenlige make-up produkter, ville hun ramme et kundesegment med omtanke for miljøet. Røde øjne og udslæt har været en kamp for Nanna i forhold til makeup og derfor startede begyndelsen på Coolcos Mineral.

”… Efter at have testet den nye produktlinje fra Coolcos Mineral, kom der hurtigt nye resultater. Jeg fik ingen symptomer på udslæt eller allergi og her vidste jeg bare, at det var lige præcis det jeg skulle arbejde med!”

Et produkt til både mænd og kvinder

Jeg har altid haft en drøm om at skulle skabe noget som var med til at skabe noget for miljøet og menneskerne. Igennem en lang arbejdsproces har jeg skabt Coolcos Mineral, hvor jeg gerne vil hjælpe kvinder med at gå med naturlige produkter. Coolcos Mineral er med til at gøre din hud sundere.

Jeg har altid gerne ville bryde tabuet om at, det også er okay for mænd at bære makeup. Jeg ønsker at kunderne ser Coolcos som et brand hvor man kan bære det og føle sig smuk uanset hvilket køn man er.

Med en stor omtanke for miljøet vil Coolcos Mineral være med til at gøre verden mere bevidst om hvilke produkter, men anvender på sin hud. På den måde formindsker man risikoen for at få allergi.

Jeg er meget tilfreds med det resultat produkterne er blevet til og kan ikke vente med at sprede fortællingen om Coolcos Mineral.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.